сряда, 27 септември 2017 г.

Пържени филийки с Нутела


Видях ги по готварския канал онзи ден......"Пържени филийки с Нутела"и идеята ме грабна веднага. Днес ги тествах и щом бързам да ви споделя резултата познайте какъв е ... ДА ДА ДА !!!
Даже нямах толкова големи очаквания,колкото получих...ако някой е ял испанските Чуроси вкуса и аромата много се доближава до тях ,защото и тях ги заливат с Нутела. Направо Топ-попадение и ама много,много съм доволна,това направите ли го вкъщи, гаранция няма кой да не го хареса и може да превърнете неделната закуска в сензация,защото е нещо ново с което гарантирано ще ги впечатлите и ще получите любовта им-ИЗКУШЕНИЕ НА МАКС-Хем пържени филийки,хем слепени с Нутела! Да е жив и здрав Бил,който ги е измислил !
Продукти : Хляба трябва задължително да е за тост,за слепването на филийките и по добра визия 2 с.л.кисело мляко 1 яйце сода на върха на чаената лъжичка Това е рецептата за моите пържени филии,а вие може да си ги направите по вашата рецепта.Продуктите си ги увеличете взависимост колко искате да изпържите,но някъде на човек по яйце смятайте.
В купа слагате първо киселото мляко със загасената сода в него и след това яйцата и разбивате до хомогенност. Загрявате тиган с олио на котлона,потапяте две филийки в яйцето и ги слагате да се пържат в сгорещената мазнина,а котлона нека е на средна степен .
Когато се зачервят ги обръщате и слагате върху едната филия 1чаена лъжичка с нутела,не размазвайте просто я сложете.Вземете другата филия и похлупете върху нея,ако е необходимо обърнете да се доопържи и от другата страна,ако не направо извадете върху кухненска хартия.Това е...!
От топлото шоколада се е разтекъл по цялата филия и е убийствено вкусно, а вечерта доядох една последна останала двойка и дори изстинала си беше много хубава,така че не се колебайте да ги опитате и ..ще се влюбите...!
Това е линк към кулинарната група,където първи ще виждате новите рецепти  , може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като  КЛИКНЕТЕ  ТУК
Гответе с любов , хранете се вкусно и бъдете мноооого щастливи! 💖 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.