четвъртък, 14 септември 2017 г.

Шоколадов сладкиш с майонеза

Изби рибата по вкус този" Шоколадов сладкиш с майонеза'... направооо остави "Негърчето' на завоя да му диша прахта.... ! ☺
 Без всякакво сиропиране само блата и глазурата е , но явно от майонезата блата  става влажен и шоколадово лепкав по един много особен и вкусен начин.
Отгоре на това е пръхкав и леко ронлив и в комбинация с шоколадовата глазура си е едно неустоимо шоколадово изкушение,което чака да го опитате ,за да се влюбите в него,а ако сте шоко-манияци като мен то е неизбежно това да се случи !
Като съдържание на продукти е нищо особенно,  като приготвяне супер леснотия ,а да прецените  визията му оставам на вас !

Продукти :

200 гр. майонеза
4 с.л.какао
2 ч.ч.брашно
1 пакетче бакпулвер
1 ч.ч.захар
1 ч.ч.вода
2 ванилии
За глазурата :

200 гр.натурален шоколад
100 гр.масло
3 с.л захар

Това сигурно е рецептата, която ще ви обясня най-бързо и лесно .
Смесвате в купа брашното с бакпулвера , добавяте всички останали съставки,пускате миксера и разбърквате всичко до еднородна смес .
Изсипвате я в намазнена и набрашнена тавичка и печете на 180 градуса-20 минути.
Оставяте да изстине и през това време си пригответе глазурата като разтопите на водна баня маслото, шоколада и захарта .Изчаквате да поизстине ,но не съвсем ,защото ще стегне и заливате сладкиша.
Оставете го в хладилника за около час,а после украсете по желание и това е всичко ! Да ви е мноооого сладичко ! 💗
Това е линк към кулинарната група,където първи ще виждате новите рецепти  , може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като  КЛИКНЕТЕ  ТУК

Гответе с любов , хранете се вкусно и бъдете мноооого  щастливи ! 💖



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.