сряда, 20 септември 2017 г.

Разядка с риба Тон и Маскарпоне

Да си приготвите тази "Разядка с риба тон и маскарпоне" отнема точно 3 минути, а резултата който ще получите е че буквално и преносно все ще си оближете пръстите ... толкова е вкусна ! 
Като рецепта се роди абсолютно случайно,след едно Тирамису за което  тавичката ми беше малка за всички бишкоти и не забърках цялата доза крем,а из хладилника се мотаеше една отворена консерва с риба тон и то е мигновенна реакция..казах си бе тия двете май много ще си отиват и бях права..ама мноооого си отиват.Естествено сложих и други неща и си се получи чисто нов вкус,който обикнах веднага .Освен като разядка или мезе идеално става и да си намажете филийки с него,но трябва да го опитате задължително !
Продукти :

2 консерви риба Тон
1 Маскарпоне 250 гр.
1 майонеза 200 гр.
2 -3 кисели краставички
2 скилидки чесън
сол и черен пипер на вкус
Цялото обяснение ,което трябва да ви дам е че слагате абсолютно всичко в блендера и смилате до хомогенност, като соса от консервите не го слагайте,само месото .Опитайте на вкус и овкусете при нужда със сол и пипер. Това е всичко, може да си я съхранявате няколко дни в кутия в хладилника, опитайте я ! 
Това е линк към кулинарната група,където първи ще виждате новите рецепти  , може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като  КЛИКНЕТЕ  ТУК
Гответе с любов , хранете се вкусно и бъдете мноооого щастливи! 💖 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.