понеделник, 18 септември 2017 г.

Бутер-охльовчета с пушен бекон и сирене "Ементал"


Елементарни за приготвяне и бързи за изяждане са тези "Бутер охльовчета с пушен бекон и ементал " 
Подходящи са и за закуска и за подхапване и са мноооого вкусни и апетитни . От дозата излизат 20 броя,които са съвършенно недостатъчни .
Този тип охльовчета го правя в какви ли не варианти и с каквото ми скимне на момента в това число и в  сладък вариант с ябълки и орехи ,а един от най- любимите ми е с яйце и сирене и  в рецептата ще намерите линкове и към другите "Бутер-охльовчета"

Продукти : 

1 бутер тесто на 275 гр.
1 кашкавалчета за тост " Ементал "
150-200 гр.пушен бекон
1 яйце за намазване
семена по желание в случая имах само Мак 


Разстилате листа бутер-тесто и отгоре подреждате бекона,а върху него кашкавалчетата. Навивате на руло,не много стегнато и нарежете на парченца около 1 см дебели. Подредете ги в тава застлана с хартия за печене на разстояние ,а отгоре ги намажете с четчица с разбито яйце и поръсете със семена по избор . 
Печете на 200 градуса около 15-20 минути до златисто-кафяв вид ! 💗
Тук може да видите рецептата за "Бутер-охльовчета с яйце и сирене "http://gotvenetovsashnosteliubov.blogspot.bg/2017/05/blog-post_31.html
а тук за "Щрудел-охльовчетата с ябълки и орехи " http://gotvenetovsashnosteliubov.blogspot.bg/2017/08/blog-post_8.html

Това е линк към кулинарната група,където може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като :КЛИКНЕТЕ ТУК
А страницата във Фейсбук може да харесате като кликнете:ТУК

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.