вторник, 19 септември 2017 г.

Содени птчици 2 -със сирене,кашкавал и семена



След публикацията за "Содените питчици" от миналата седмица,най-честият въпрос,който беше в коментарите беше" Може ли да се сложи и  сирене в тестото ?  " На всички отговарях едно и също ...незная опитайте...пробвайте с по-малка доза  ! 
Днес обаче реших аз да пробвам и да дам отговор на всички вас на този въпрос,но сложих не само сирене,а увеличих леко количеството на брашното,защото сиренето мокреше тестото,а отгоре намазах с яйце,поръсих със настърган кашкавал и семена ! 
Ето какво се получи...още по неустимо вкусни и мекички са хора ...  ! 
Юле мисля,че сега ти си наред да пробваш този вариант,след като рецептата ти миналата седмица се превърна в тотален хит и цяла България събота и неделя прави содени питчици :) ...постоянно ми качваха снимки на техните под публикацията...и това страшно мноооого ме радваше . Та затова се почувствах длъжна да отговоря на въпроса за сиренето и отговора е " Да хора ! Може и са още по-вкусни и дори са и още по-красиви ! " 


Рецептата е просто  страхотна и може да я видите тук,а най отдолу добавих описание на промените които направих , така ще имате избор и от двата варианта да си приготвите този който ви се хапва в момента,към рецептата-https://gotvenetovsashnosteliubov.blogspot.bg/2017/09/blog-post_69.html

Това е линк към кулинарната група,където първи ще виждате новите рецепти  , може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като  КЛИКНЕТЕ  ТУК

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.