Еми като за 41 градуса "Домати с яйца и разни вкусни други неща" , даже рими взеха да ми идват ! ☺
Колко много е вкусно,хич няма да ви обяснявам , извинявам се само , че неуспях да направя по-хубави снимки , но бях много гладна , а то миришеше " ужасно гадно "и ме разсейваше и разконцентрираше постоянно , а за да излезнат хубави снимки човек трябва да е спокоен и да не му треперят ръцете , но ГЛАДДД ! ☺
Продукти :
1 глава лук
2 скилидки чесън
5 домата
150 гр.сирене
5 яйца
сол и черен пипер на вкус
олио
магданоз повечко
Нарежете лука и чесъна на дребничко и го сложете в загрят тиган с малко олио ,а когато омекне добавете обелените и нарязани на дребно домати . Изври ли водата на доматите, но не съвсем ,нека има малко добавете и натрошеното сирене ,разбъркайте и пробвайте как е на сол и ако трябва посолете още и сложете и малко черен пипер .
Чукнете внимателно яйцата тук-там и се стремете да им запазите жълтъците цели ,а забравих да ви кажа котлона през цялото време нека е на средна степен . С вилицата леко поразбърквайте покрай всяко яйце , да побелее белтъка, но пазете жълтъците целии рохки , 2-3 минути и е готово , а ако ви харесват забулени яйца сложете капак върху тигана и за 2-3 минути ще побелеят целите , но аз обожавам жълтъка да е рохък .
Това е линк към кулинарната група,където първи ще виждате новите рецепти , може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте в нея като КЛИКНЕТЕ ТУК
Гответе с любов , хранете се вкусно и бъдете мноооого щастливи! 💖
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.