неделя, 27 август 2017 г.

Разядка "Чудо"

Само веднъж да я опитате и веднага ще я вкарате в графа "Любими" !
Разядка,салатка,мезенце или предястие или просто да намажете филийката на детенцето..незнам..едно от всичките или по-скоро всичките заедно.Толкова е приятен и мек вкуса и че най-горещо ви препоръчвам да си я приготвите поне веднъж или по друг начин казано дайте си шанс и опитайте , а ако сте луд фен на картофите ,както аз ги любя във всичките им форми то задължително трябва да го направите,защото те са основен продукт тук.
Продукти:

4 средно големи картофа
5 твърдо сварени яйца
4-5 печени червени чушки
400 гр.майонеза
100 гр.сирене
2 с.л. кисело мляко
1\2ч.л.черен пипер
3-4 скилидки чесън
1 лимон 
сол на вкус
магданоз



Сварете и след това обелете картофите и яйцата . Настържете ги на едрото на рендето,сиренето също.Добавете майонезата,купена или приготвена от вас по ваша преценка,киселото мляко,настържете на ситно ренде кората от лимона , изстискайте с преса чесъна и овкусете със сол,черен пипер,магданоз и разбъркайте всичко хубаво . Сега опитайте на вкус и преценете как ви е на кисело,зависи как ви харесва и добавете или не сок от лимона за доовкусяване. Сложете да се охлади 1-2 часа в хладилника и е готова за консумация.
Това е линк към кулинарната група,където първи ще виждате новите рецепти  , може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като  КЛИКНЕТЕ  ТУК
Гответе с любов , хранете се вкусно и бъдете мноооого щастливи! 💖 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.