понеделник, 14 август 2017 г.

Чипс-домашен и здравословен

Като ще е " Чипс " , нека е домашен,здравословен и естествено вкусен ! Зарадвайте малчуганите като им приготвите любимия чипс,който винаги гледаме как да им откажем да го купим , като им го пригответе по тази лесна,бърза и вкусна рецепта , която със същия успех може да радва и таткото  пиейки си биричката да си хрупка .Знаете че не съм от най-здравословно готвещите,защото винаги в едно ястие търся първо вкуса ,но когато има вариант да е хем вкусно ,хем здравословно винаги се възползвам с удоволствие от него и такава е и тази рецепта .
Продукти :

5 средни картофа
3-4 с.л.олио
2 с.л.галета
1 равна ч.л.сол
1\4 ч.л.червен пипер
Почистете,измийте и нарежете на тънки шайби картофите . Сложете ги в купа и добавете всичките подправки . Разбъркайте хубаво с лъжица и един по един ги подредете в тава застлана с хартия за печене . 
Вкарайте ги в загрята на 200 градуса фурна и печете 15 минути, а след това ги обърнете един по един,намалете фурната на 170 градуса и печете още 10 минути . Еми това е ,готови са... хрупането може да започва ! 
Това е линк към кулинарната група,където първи ще виждате новите рецепти  , може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като  КЛИКНЕТЕ  ТУК
Гответе с любов , хранете се вкусно и бъдете мноооого щастливи! 💖 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.