Това са уникално , прекрасно и върховно вкусните мекички със сирене на Таня Димова 💖
Само хубави неща мога да кажа за тях...тестото се меси точно за две минути , не втасва...разточваш , режеш фигурки по желание, пържиш и ядеш ☺
Има няма половин час и ще имате цяла камара с вкусни пухчета пълни със сирене,които може да си гарнирате кой с каквото душата му желае , сладко,пудра захар или още сирене като моя мъж ! :)
Естествено ще ви трябва и айранче за преглъщане и най- вече да ги сготвите с любов ....тогава положителните резултатите са гарантирани на 101% при всяко ястие.а тази рецепта ще я кръстя" Топ мекички" !
Само хубави неща мога да кажа за тях...тестото се меси точно за две минути , не втасва...разточваш , режеш фигурки по желание, пържиш и ядеш ☺
Има няма половин час и ще имате цяла камара с вкусни пухчета пълни със сирене,които може да си гарнирате кой с каквото душата му желае , сладко,пудра захар или още сирене като моя мъж ! :)
Естествено ще ви трябва и айранче за преглъщане и най- вече да ги сготвите с любов ....тогава положителните резултатите са гарантирани на 101% при всяко ястие.а тази рецепта ще я кръстя" Топ мекички" !
Продукти за тетото :
1/2 ч.ч.брашно за доизмесване
олио за пържене
олио за пържене
Поставете всички продукти в дълбока купа, без брашното и сиренето и разбъркайте добре .Добавете 3 ч.ч.брашно и разбъркайте отново до гъста смес,добавя се и сиренето.
Доизмесете тестото с още 1/2 ч.ч.брашно до по-меко тесто.Разточете кора с дебелина 2-3 мм.
Изрязва се с формички или просто нарежете на квадрати.Аз рязах кръгчета с чашка .
Пържат се в горещо олио и от двете страни.
Танче още веднъж благодаря за страхотните мекичи ! 💖
Изрязва се с формички или просто нарежете на квадрати.Аз рязах кръгчета с чашка .
Пържат се в горещо олио и от двете страни.
Танче още веднъж благодаря за страхотните мекичи ! 💖
Това е линк към кулинарната група,където може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте в нея като :КЛИКНЕТЕ ТУК
А страницата във Фейсбук може да харесате като кликнете:ТУК
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.