четвъртък, 16 ноември 2017 г.

Панирани банани с течен шоколад и орехи


Никога  не бихте очаквали да ви предложа рецепта за това невероятно ,неустоимо изкушение,защото  се роди днес  ! ☺
" Панирани банани с течен шоколад и орехи "  Уникалнооо 💞
От няколко дни ми се върти идеята и днес събрах смелост и си казах ,че трябва да се получи, като вкусове се връзват перфектно значи ако им направя готина ,лека панировка,да се усеща банан,а не тестото и тя не пада от банана всичко ще е ОК ! И успях....жестоко е...толкова  е вкусно,че ако искате вярвайте нямах търпение да спра да снимам,за да мога да им се отдам изцяло .... 😂😂😂
Така че днес ви предлагам нещо ново с което  гаранция ще оберете овацийте ,а децата ще се влюбят и ще искат всеки ден да им го правите ..., моя мъж подскачаше като малко дете и издаваше само странни звуци докато опустошаваше съдържанието на купата ! ☺
Продукти :

6 банана
2 с.л.церевично нишесте
3 с.л . брашно
150 мл.вода
2 яйца
1 бакпулвер

течен  шоколад и орехи
В купа смесете всички съставки за панировката и разбъркайте всичко до хомогеност. Нарежете бананите като хапки .
Потапяте в панировката и слагате да се пържат в горещо олио,но котлона да е на средна степен. Стават много бързо,а готовите вадете върху кухненска хартия,за да попие излишната мазнина .
Сервирате поръсени лекичко с пудра захар и течен шоколад, който предварително леко разтопете в микровълновата за минута да се разтече,а отгоре поръсете обилно с орехи !
Време е за хапване , насладете се на моето вкусно , ново изкушение ,което измислих с желание и споделям с вас с още по-голямо желание иии ....любов разбира се   !
Това е линк към кулинарната група,където първи ще виждате новите рецепти  , може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като  КЛИКНЕТЕ  ТУК
Гответе с любов, хранете се вкусно и бъдете мноооого щастливи! 💖

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.