петък, 20 октомври 2017 г.

Божествено Крем-сирене

Няма нищо по-лесно от това да си направите уникално вкусно домашно крема сирене за точно 5 минути ,а вкуса му може да се опише и сравни само и единствено с вкуса на най-доброто предлагано на пазара,а именно "Филаделфия" !
Кремообразната консистенция и удивително мекия вкус създават уникална компания за всяка филийка до която се докосне !
Това е рецепта, която ще обикнете от първата хапка и грижливо ще се грижите в хладилника ви да има ,ако не винаги то поне често от това вълшебство дали за да закусите сутрин набързо ,допивайки кафето си или следобяд да намажете филийка на детенцето сигурно е едно,че всички ще го обикнат.
Сега аз ще ви дам базовата рецепта с която може да си приготвите натуралния вариант и оттук нататъка сте свободни да си направите какъвто искате различен вкус. Някой път му изтисквам 2-3 скилидки чесън,друг път смилам почистени от костилките маслини.Много ми харесва и когато му се добави пушен бекон, с аромата на пушено  става неустоимо и въоще да не изреждам вариацийте са ужасно много...а щях да забравя веднъж го направих със сьомга,леко задушена преди това и станаааа убийствено, така че творете на воля ,рецептата е страхотна  и общо взето ще ви я обясня с две изречения .

Продукти :

400 гр.извара
125 гр. меко масло
160 гр.топено сирене,натурално
50 мл.течна готварска сметана
Ако имате пасатор слагате абсолютно всичко в една купа и пасирате до абсолютна гладкост,ама да стане възможно най-финно.
Ако не другия вариант е блендера и пак същата операция ,опитайте на вкус аз сол не му слагам,защото топеното сирене ми го осолява добре,но ако обичате по-солено си добавете малко и мятайте филийките на тостера и да се почва...дори не е нужно да го чакате да изстива,готово е ! 💗
Това е линк към кулинарната група,където първи ще виждате новите рецепти  , може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като  КЛИКНЕТЕ  ТУК

Гответе с любов , хранете се вкусно и бъдете мноооого щастливи !💖


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.