понеделник, 9 октомври 2017 г.

Пилешки крилца с Кока Кола

"Пилешки крилца с Кока Кола"... колкото и абсурдно да ви звучи,рецепта е убийствена . Следва облизване на пръстите в пряк и преносен смисъл...толкова са вкусни .
Точно толкова колкото са вкусни , толкова са и лесни . Видях идеята по готварския канал,но я ремонтиирах и побългарих и вярвам,че така стана още по-вкусно .Рекламата беше: " Знаехме че Кока кола стои перфектно до храната,а сега вече знаем,че чудесно се представя и като част от самата храна "
.Днес я тествах и ви представям резултата...удивителна вкусотия,готвеща се за има- няма 30 минути .Имах в камерата около 600-700 гр.крилца и работих с тях,но са малкооо хора за двама човека...накрая и до бой щяхме да стигнем.. те са като семки...ядеш и още повече искаш да ядеш и се настървяваш от страхотния вкус..и искаш да спреш ,а не можеш и в същия момент нямаш чист пръст по себе...гледката не е много за пред хора,но насаме си ги яжте ,защото водят до озверяване и пристрастяване !!! 
Продукти :

600-700 гр.пилешки крилца
200 мл.кетчуп
100 мл.тъмен соев сос
кока кола 330 мл - 1 кенче
черен пипер млян
3-4 с.л.олио
Измийте и разполовете крилцата на трите части,аз перката я изхвърлям,но вие ако си я обичате я оставете и подредете месото да се отцеди хубаво върху кухненска хартия . Поръсете с черен пипер,без сол соевия сос е солен.
Сипете олиото в тигана и загрее ли редите вътре крилцата ,котлона на силна степен и станат ли златисто-кафяви обръщате, целта е да се запечатат. 
След това сипвате вътре соевия сос,кетчупа и кока колата, разбъркайте и заври ли намалете на средна степен да ври докато изври водата и се сгъсти соса ,а крилцата станат божествено лепкави и неустоимо вкусни .Това ееее !!! :) 
Ако искате тази от телевизията каза,че много му вървял бял ориз за гарнитура, но аз неизпитах нужда от него ...бяха си ми перфектни и съвършени и така . 
Хайде почвайте да готвите... и естествено с любов ,а после...леле майкоо колко ще ви харесат ! 
Това е линк към кулинарната група,където  първи ще виждате новите рецепти , може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като КЛИКНЕТЕ ТУК
Гответе с любов , хранете се вкусно и бъдете мноооого щастливи! 💖 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.