четвъртък, 30 ноември 2017 г.

Аламинут по селски

Това е една страшна и много бърза вкусотийка , аламинут , който може да си приготвите за 10 минути,  когато нямате време,  а стомахът си иска своето и отгоре на това  е толкова вкусно и събуждащо апетита , че ще го заобичате от първата хапка .
Самия му аромат е толкова силен , че ще обсеби  цялата ви кухня , а в действителност е една най-обикновенна селска гозбичка, за които  знаете ,че  са най- вкусни .
Ще ви напиша продуктите за 1 порция .

Продукти :

3  яйца
100 гр.сирене
струйка олио
30 гр.масло
1 с.л.брашно
1/2 ч.л.червен пипер
1 скилидка чесън
сол на вкус
350мл.вода
Загрейте в тиган на котлона олиото и маслото ,добавете брашното и червения пипер , разбъркайте и запържете леко 1-2 минути.  След това раредете с водата бъркайки , изстискайте чесъна през преса и посолете на вкус . Започне ли да ври намалете котлона на средна степен и чукнете внимателно яйцата вътре ,пазете да не се разлее жълтъка . Нека поври гозбичката около 5 минути, соса ще се сгъсти , яйцата ще се забулят и е готово .
Дръпнете тигана от котлона  и начупете сиренето вътре в ястието и сервирайте!  ❤
Това е линк към кулинарната група,където първи ще научавате новите рецепти ,  може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като КЛИКНЕТЕ ТУК


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.