сряда, 19 юли 2017 г.

ЛЕОПАРДОВ КЕЙК

                           Маслен кекс с парченца шоколад
ТОП,ТОП,ТОП рецепта !!! По десетобалната система веднага и давам 11 , без да ми мигне окото !
Сигурно си мислите бе тази е луда...☺ ... каквото качи все пише вълшебно,уникално, безумно вкусно и т.н.... ама хора наистина е така .  Как да го опиша като не ми стигат думите и красиво и вкусно и лесно и бързо... еми то това се иска от една рецепта...покрива ли тия показатели е номер 1 и този кейк е НОМЕР 1 .
Продукти :

250 гр.меко масло
240 гр.брашно
200 гр.захар
2 ванилии
4 яйца
щипка сол
1 бакпулвер
200 гр.термоустойчиви шоколадови капки за перфектен визуален резултат .Може да си ги поръчате ТУК

Слагате омекналото масло в купа заедно със захарта и започвате да разбивате с миксера поне 5 минути . След това без да спирате разбиването започвате да добавяте едно по едно яйцата  и последно малко по-малко сипвате и сухите съставки , които предварително сте си приготвили и смесили ( брашното, солта и бакпулвера).
Накрая добавяте начупения на дребни парченца шоколад или шоколадовите капки.
Изсипвате в назана с масло и поръсена с брашно кексова форма  и слагате да се пече в загрята на 180-190 градуса фурна за около 45 минути , но пробвайте все пак до суха клечка,защото всяка фурна пече различно.
  Това е линк към кулинарната група,където  първи ще виждате новите рецепти , може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като КЛИКНЕТЕ ТУК
Гответе с любов, хранете се вкусно и бъдете мноооого щастливи! 💖 




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.