сряда, 19 юли 2017 г.

Бутер охльовчета с филе и кашкавал


В никакъв случай не пропускайте тази рецепта-божествено вкусна леснотийка .Когато ги ядете още топли направо от фурната направо се топят в устата, което ги прави прекрасна закуска за почивните дни , но със същия успех могат да се хапват и изстинали и вкуса си им е пак много, мноооого хубав ,като следобедна закуска или просто нещо за похапване пред телевизора . Аз понякога, когато са изстинали си слагам няколко в чинийка и ги врътвам на микровълновата за 20-30 секунди и стават като току-що извадени от фурната ,а името на рецептата е "Бутер охльовчета с филе и кашкавал" ! 

Продукти:

бутер тесто 550 гр.(2 бр.от бутер тестото на "Кауфланд" по 275 гр.използвам аз,защото е с немско масло и ухае божествено) 
200гр.филе
200 гр.кашкавал
1 яйце
сусам

Това са всички продукти . В една купа настъргвате на едрата част на рендето филето и кашкавала и ги разбърквате хубаво .
Разгръщате единия лист тесто и го поръсвате равномерно навсякъде с половината плънка.Навивате като кора за баница ,но постисквайте и постягайте рулото докато навивате(непрекалено разбира се)и след това нарежете на филийки от 1 см.
Подредете ги на разстояние в тава застлана с хартия за печене и с другото тесто направете същото . Двете теста стигат точно за охльовчета колкото е голямата тава от фурната.
Пека ги в загрята на 190 градуса фурна до златисто-кафяв цвят за около 20 минути . 
Със същия успех и по същия начин правя и с разбито яйце със сирене,качвам ви снимка и от тях ,за да ги видите и добиете представа,а и те са много, мноооого вкусни,но днес правих от кашкавалените.Пригответе си ги ! 💗

Това е линк към кулинарната група,където може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като :КЛИКНЕТЕ ТУК
А страницата във Фейсбук може да харесате като кликнете:ТУК

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.