четвъртък, 6 април 2017 г.

Пилешки дюнер с кори на сач

По-вкусни са от да си ги купиш готови..да малко са пипкави за приготвяне, но когато си отхапеш после това се забравя и си казваш ,че искаш още . Рецептата е  за 6 дюнера .
Продукти :

1 кори на сач ръчно точени и кръгли
4 пилешки пържоли от бут
4 бр.кисели краставички
2 домата
1 кг.картофи
1 кисело мляко
3 скилидки чесън

Приготвяте си пилешките пържоли на скара и  когато станат готови ги нарязвате на много тънки жулиенчета .
Доматите нарязвате също тъничко на полумесеци, краставичките на тънички пръчици.
Картофите си ги изпържвате по познатия за вас начин .
В един плик има 3 броя кори,срязвате всяка на 2 откъм широката част .Взимате една кора,сгъвате я на две и и слагате от всички видове плънка,посолете леко и  си разпределете  визуално всичко да ви стигне за 6 дюнера . Завийте готовия дюнер хубаво и стегнато като пакетче .
Така пригответе и останалите .



Печете ги в тиган на котлона ,като ги въртете почти постоянно ,да ви хареса на вид отвсякъде.Стават много бързо .
Пригответе си млечно-чесновия сос като в киселото мляко,изстискайте с преса чесъна и подправете с малко сол и черен пипер на вкус .Сервирайте... ! 
Това е линк към кулинарната група,където първи ще виждате новите рецепти  , може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като  КЛИКНЕТЕ  ТУК
Гответе с любов, хранете се вкусно и бъдете мноооого щастливи ! 💖 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.