понеделник, 10 април 2017 г.

Пълнен хляб

Ето ви една прекрасна идея как вчерашния хляб да се превърне в красиво и вкусно  кулинарно изкушение с минимум усилие и време,а и е идеален начин да поразчистите хладилника от всякакви поизостанали неща .Може да импровизирате на воля,аз просто ще ви опиша техниката как го приготвям аз,може да го направите с цял хляб,може да си го приготвите от предния ден и да го оставите в плик в хладилника и когато се върнете уморени от работа просто да го запечете за 15 минути . Резултата и вкуса са отлични и направите ли го веднъж ще стане често присъсваща рецепта в менюто ви . Става и за закуска и за основно ястие,а бе просто номер 1 рецепта ! :)
В случая използвах половинка хляб нарязан на филийки . Намазах ги с масло и ги поръсих с шарена сол .Подредих

ги една до друга в тавичката . В купичка си бях нарязала на кубчета филе и кашкавал и го разпределих по равно между филийките .Имах и няколко маслини и тях ги разхвърлях тук-там .


Отделно си бях нарязала кашкавал на по едри,но тънки листчета
и него го наредих между филийките,но го оставих половината да стърчи отгоре,за да може като се загрее да се разтопи и разтече . След
това разбих  3 яйца и залях хубаво отгоре навсякъде целия хляб .
Полях много леко тук-там с олио отгоре,поръсих магданоз и го сложих във фурната за около 15-20 минути на 180 градуса .
Това е .. резултата е на снимката ,а аромата от шарената сол в съчетание с хляба,маслото и другите продукти няма как да ви го предам в описание,трябва да си го сготвите !
Това е линк към кулинарната група,където първи ще виждате новите рецепти  , може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като  КЛИКНЕТЕ  ТУК
Гответе с любов, хранете се вкусно и бъдете мноооого щастливи ! 💖 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.