Това си е една чорбичка само за ценители . От време на време чувствам нужда да си хапна една топла купичка от нея ароматна и вкусна . Ето рецептата :
Продукти :
1 джоланче около 500 гр.
2-3 моркова
прясна целина
4 скилидки чесън
20 зърна черен пипер
олио
сол
5 с.л.оцет
Сварявате хубаво джолана,месото да пада от кокала.
Когато е готов го изваждате да изстине, за да може да го раздробите на ситни парченца, а в бульона добавяте нарязаните на ситно морков и чесън,малко олио,черния пипер и нарязаната на ситно целина .Когато
морковите се сварят добавяте оцета ,сол на вкус и месцето .
Сервирате гореща .Лесно,простичко,бързо и безумно вкусно ястие.Да ви е сладко ! 💗
Това е линк към кулинарната група,където може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте в нея като :КЛИКНЕТЕ ТУК
А страницата във Фейсбук може да харесате като кликнете:ТУК
Благодаря !
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.