четвъртък, 23 март 2017 г.

Лепкави крилца



Колкото и да направите от тях все няма да стигнат и ще се разграбят за минути . Освен ,че са безумно вкусни и сочни другото им основно преимущество е че се приготвят във фурната в плик за печене,тоест супер чиста и бърза работа и не на последно място е че не се слага допълнителна мазнина,а само тази,която си пуска самото пиле,абе казвам ви направо рецепта "трепач " :) 

Продукти :

1 кг.пилешки крилца
8 с.л.соев сос 
2 с.л.мед
200 гр.вода
сусам колкото ви харесва 
плик за печене на пиле

Измивате, почиствате и нарязаните крилцата на трите части,ако искате перката направо я изхвърлете и оставете само другите две части .
Слагате нарязаните части в плика за печене,а него в тавата в която ще печете .
Добавяте  всички изброени в рецептата съставки,връзвате плика , раздрусвате го хубаво  и пъхвате тавата във фурната загрята на 180-200 градуса
за около 30-40 минути и след това разкъсайте плика и запечете още 10 минути,за да стане хрупкава и златиста кожичка .Готови са ,а вие се подгответе и в буквалния и в преносния смисъл да си оближете пръстите !
 Това е линк към кулинарната група,където първи ще виждате новите рецепти  , може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като  КЛИКНЕТЕ  ТУК
Гответе с любов, хранете се вкусно и бъдете мноооого щастливи ! 💖




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.