събота, 11 март 2017 г.

Принцеси с кайма






Неделната закуска е най-важната от всички други закуски вкъщи, и обикновенно я прави мъжа ми,а той е специалист в сандвичите.Хубаво си е по пижамки да си хапваме,правейки планове за неделята и допивайки си кой кафето,кой млякото с какао . Има някаква магия в неделната утрин и нашата днес започна с тези вкусни принцески,които са ми най-любимия сандвич  от дете.За да си приготвите 10 стандартни сандвича са ви необходими :

250 гр.кайма
60 гр.кашкавал
80мл..вода
50 гр.масло
 хляб
шарена сол

Разтопявате маслото в съд на котлона,но да не се запържва,само да стане течно и го дърпате от печката.


Сипвате вътре 100 гр.студена вода,каймата и настъргания кашкавал и разбърквате хубаво всичко да стане еднородна смес.С голяма супена лъжица започвате да мажете една по една филийките да има  навсякъде,но не ги претрупвайте,защото ще изтече при печенето.
След това си ги изпичате в скаричка,парти грил или фурната и сте готови за закуска . Отгоре може да си поръсите шарена сол по желание,много са вкусни !
Прекрасна,спокойна и усмихната неделя приятели !💗

Това е линк към кулинарната група,където може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като :КЛИКНЕТЕ ТУК
А страницата във Фейсбук може да харесате като кликнете:ТУК

Благодаря !






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.