сряда, 17 май 2017 г.

Тостерина Пай

Една рецепта от серията " разчисти хладилника " или бърз,лесен,вкусен аламинут за нула време с каквото има под ръка ! ☺
Идеята видях на някакво клипче из фейса,видях че из хладилника се мотаят някакво парче филе и кашкавал и кутийка топени сиренца,купих един хляб "Тостерина" , сглобих пая за нула време за обяд и бе ометен до последната трохичка ,което значи,че рецептата е сполучлива .
Вие може да импровизирате с продуктите по ваше желание и вкус на воля,но всичко ,което аз сложих в пая го има на снимката затова няма да описвам необходимите продукти , а само същинското сглобяване на пая .
Намазнявате си с четчица хубаво тортената форма с падащо дъно и подреждате филийките прави по края и по дъното на тавата (вижте снимките ) . Върху тези на дъното изтисквате кетчуп и подреждате върху него плътно един ред с филе ,  шунка или друг колбас . Върху филето подреждате парчета кашкавал,а върху тях начупени на ситно парченца топено сирене .

Отгоре затваряте с още един ред филийки и поръсвате с настърган кашкавал и ситно нарязан магданоз,а стърчащите извън тавата краища на филийки ги захлюпвате върху кашкавала да се образува нещо като борд покрая .
Печете 15-20 минути на умерена фурна и това е всичко . Извадете тавата от фурната,освободете ринга и сервирате пая на парчета все едно режете торта. Ние нашия пай го излапахме в комбинация с една кана айран , много вървеше . Добър апетит !
Това е линк към кулинарната група,където първи ще виждате новите рецепти  , може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като  КЛИКНЕТЕ  ТУК
Гответе  с любов, хранете се вкусно и бъдете мнооогот щастливица! 💖




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.