вторник, 23 май 2017 г.

Вълшебни пилешки крилца

Тези крилца са да си оближеш пръстите и в буквалния и в преносния смисъл ,а рецептата ми е любима, защото съдържа три продукта и две подправки...магическата сила на простите неща или по друг начин казано кулинарните шедьоври се раждат именно от няколко продукта съчетани правилно вкусово и не е необходим дълъг и плашещ списък с продукти последван от два листа обяснения за изпълнение и прокрадващото се и измъчващо  съмнение в душата....а дали ще се получи все пак или ще объркам нещо ... ! Гарантирам ви,че тези крилца ще се получат и няма да сбъркате нищо,просто защото няма къде да сбъркате.. ! ☺

Продукти :

1 кг.пилешки крилца
1 заквасена сметана "Данон"
1 кутийка топени сиренца "Хелиос" натурални
сол
млян черен пипер 


Ето това е всичкото съдържание..Взимате дълбока йенска тенджера с капак,измивате крилцата и ги слагате вътре.
Овкусявате със сол и черен пипер .
Обелвате сиренцата и ги мятате вътре,сметаната също и доливате 600 ml.вода .Обърквате всичко,слагате капака и във фурната на 200 градуса за 40 минути, а след това махнете капака,за да се зачервят отгоре за още 10-15 минути .
Това е ... Извадете го от фурната и изчакайте 30 минути преди да го сервирате, когато поизстине соса се стяга и уплътнява и става още по вкусно .

Може да го приготвите предварително и да изчака в хладилника няколко часа преди да го изпечете,но ви гарантирам, че е много, много вкусно ! 
Това е линк към кулинарната група,където първи ще виждате новите рецепти  , може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като  КЛИКНЕТЕ  ТУК
Гответе с любов, хранете се вкусно и бъдете мноооого щастливи ! 💖 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.