вторник, 6 февруари 2018 г.

Пица"Разчисти хладилника"

20 минути и всичко каквото е изостанало в хладилника ви ,ви делят от тази прелестна тавичка да грейне на масата ви за радост на окото и щастие на стомаха.
Перфектно решение за дните в които нямаме време, но не искаме да правим компромис с качеството и вкуса на храната и гаранция за хубава вечеря или обяд на изгладнелите ни семейства.
Продукти :

Около половин хляб
консерва обелени и нарязани на кубчета  домати 400гр. или доматен сок
2 яйца
200 гр.сирене
300 гр.кашкавал
200гр.филе или друг колбас
зелена чушка
чубрица
Намазнявате си хубаво тавата,която ще ползвате и подреждате плътно филийките,като си направете и кръпки,където е необходимо, за да няма дупки.Отгоре намазвате всички филийки с доматения сок.В чиния си начупете  сиренето и прибавяте двете яйца,разбъркайте и изсипете върху намазаните с домати филийки .
Нарежете си филето или както ви харесва на вас и ги разпределяте върху цялата пица,поставяте тук-там маслинки,поръсвате с чубрица и вкарвате в загрятата фурна за 15 минути,след това изваждате тавата и разпределяте нарязаната на кръгчета зелена чушка.Поръсете отгоре с настъргания на едро ренде кашкавал и връщате във фурната докато се разтече кашкавла и стане апетитно златисто-кафява .Готово ! ☺
За 30 минути приготвяте топла и вкусна вечеря, а и почиствате  хладилника от изостанали дреболийки .(Това са снимки от предна такава пица с кренвирш)

Наскоро казах тази рецепта на един приятел,баща на трима сина и малките пощуряха ☺ толкова им хареса,че го караха три дни подред да им я готви. Не се колебайте да импровизирате ,може да си добавите каквото пожелаете и каквото ви дойде на ум и ви гарантирам,че резултата ще бъде винаги отличен !
Това е линк към кулинарната група,където първи ще виждате новите рецепти  , може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като  КЛИКНЕТЕ  ТУК
Гответе с любов, хранете се вкусно и бъдете мноооого щастливи! 💖

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.