петък, 2 февруари 2018 г.

Разядка за МИЛИОНИ

Вкусна,лесна,бърза с продукти които има във всяко домакинство.   
Бързо ще превърне в любима на малки и големи,дали като компания и мезе на трапезата  или намазана на филийки всякак е вкусна
така че просто си я пригответе, ще ви хареса...не случайно я нарекох разядка за МИЛИОНИ, тя е просто такава !
Продукти :
5 твърдо сварени яйца
400 гр.майонеза
5  сварени средни картофа
1/3 ч.л.черен пипер
4-5 скилидки чесън
сол на вкус 
Сварете яйцата и картофите и нека изстинат напълно .Картофите не ги белете преди това,защото при варенето поемат вода,измийте ги хубаво един по един и тогава ги сварете ,а когато изстинат ги обелете и сложете в купа . 
Вземете "Мачкалото "за картофи ☺аз му казвам така или пресата и намачкайте хубаво изстиналите картофи. Към тях добавете 4 от яйцата нарязани на едри кубчета, добавете майонезата, пресовайте чесъна , добавете и мляния черен пипер. Разбъркайте всичко хубаво ,опитайте и тогава преценете колко сол е необходимо да добавите . 
Сложете разядката в хладилника да се охлади добре,а после може да я сервирате украсена с петото яйце,което сварихте настъргано на рендето и поръсете с малко червен пипер . 
Жестока е.. , а ако сте такива фенове на картофите каквато съм аз , направо ще се влюбите ! 
Това е линк към кулинарната група,където първи ще виждате новите рецепти  , може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като  КЛИКНЕТЕ  ТУК
Гответе с любов, хранете се вкусно и бъдете щастливи  !💖




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.