петък, 10 август 2018 г.

ЦАРЕВИЦА А ЛА KFC

Цялата къща в момента ухае на прясно варена царевица и аромата е просто неустоим ! 💞
Защото в РусИ ☺няма KFC , а аз му любя всичкото храна ☺та след бутчетата, крилцата и салатата "Колсло" беше ред на още една рецепта да бъде разконспирирана вкусово , нямам претенции, че Оргиналната им рецепта е точно така,но вкуса на царевичките стана 1:1 с техните .
Освен вкуса с въображение☺ достигнах и мекотата и топящия се вкус на тези безумно вкусни царевици ,които до сега можех да хапвам само в KFC .
Аз съм изключително доволна от резултата ,споделям ви го и ви препоръчвам горещо да си ги приготвите ...ще останете приятно очаровани ,а по поръчка на Деси Димитрова в скоро време ще се опитам да разконспирирам и кафявото сосче върху картофеното им  пюре ,защото и той е божествен. 😆
Продукти :

6 средни млечни царевици
80 гр.масло
3 с.л.захар с връх 
1л.прясно мляко

Слагате в тенджера на котлона млякото,захарта и маслото ,за да се разтопят захарта и маслото  и когато тръгне да  завира подреждате и царевиците вътре . 
Заливате със студена вода докато покрие хубаво царевицата и варите на средна степен на котлона около час и половина, а след това опитайте едно  зрънце  трябва да се е свирила хубаво  ...поне при мене толкова време се вари , но целта е да стане мозък.Ако е необходимо по време на варенето доливайте вода ,но трябва да са покрити постоянно под вода .  След това вадите една по една царевиците и ги увивате  във алуминиево фолио, за да изстинат и да се задушат в него и като хапнете после да се топят в устата. Това е всичко, да ви е сладко!
Това е линк към кулинарната група,където първи ще виждате новите рецепти  , може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като  КЛИКНЕТЕ  ТУК
Гответе с любов, хранете се вкусно и бъдете мнооого щастливи ! 💖 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.