събота, 6 октомври 2018 г.

БАНИЦА С РЪЧНО ТОЧЕНИ КОРИ НА САЧ

"Айдемо"  са най-хубавите ръчно точени кори печени на сач ,които се предлагат на нашия пазар . Всяка баницата направена  с тях е неустоимо вкусен  шедьовър ,а разлика с домашно точени кори просто няма ! 
Ако сте изкушени , докато  гледата  баничката на снимката и искате и вие  да си я приготвите ето рецептата , а кори "Айдемо"може да си поръчате в магазина на групата ,като кликнете  ТУК
ПРОДУКТИ :
250 гр.сирене
2с. л.кисело мляко
125 гр.масло
250 мл.прясно мляко
4 яйца
1/2 ч.л. сода
1 пакет ръчно точени кори на сач "Айдемо"ътре са 3 броя
Сипете прясното мляко в купа ,сложете и маслото при него и ги вкарайте в микровълновата за 3 минути или докато маслото се разтопи напълно .
В друг съд натрошете сиренето, прибавете към него киселото мляко със шупналата сода в него ,яйцата и разбъркайте всичко добре.
Сложете хартия за печене във тава с диаметър 28-30см.и включете фурната да загрява на 180 градуса.
Взимате една кора и я разстелете върху хартия за печене или вестник, за да ви е удобно да навиете след това. С четка намазвте изцяло кората със т млякото и маслото, а след това сложете от сместа се яйце и сирене като си я разпределете визуално , да ви стигне по равно за трите кори .Навийте на охльов и сложете в центъра на тавата .С другите две кори направете същото и ги навийте около първата.
Както са в тавата вече взимате четката и абсолютно навсякъде намазвате отгоре корите  с останалото мляко с масло ,ако ви остава полейте го равномерна  отгоре нека го попият корите и вкарвате във фурната.
Печете  на 180 градуса около 40 минути до апетитен златисто-кафяв вид, а след това я извадете и завийте с чиста кърпа за 15 минута да поизстине и омекне и е готова за атака .....уникално вкусна е ...все едно баба на село ми я е омесила  току щоз  за закуска. ...просто разлика няма ! ☺
Това е линк към кулинарната група,където първи ще виждате новите рецепти  , може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като  КЛИКНЕТЕ  ТУК

Гответе с ЛЮБОВ , хранете се ВКУСНО и бъдете мнооого ЩАСТЛИВИ ! 💖 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.