четвъртък, 9 януари 2020 г.

КАШКАВАЛ В КОРИ ЗА БАНИЦА

Не съм панирала кашкавал в кори за баница досега и бях любопитна да опитам, защото навсякъде съм чела положителни отзиви за този метод.
Имах парче кашкавал около 200гр. и го разделих на 2 еднакви плочки.
Всяка увих, като пакетче в кора за баница.
Разбих 2 яйца и си приготвих галега.Потопих всяко пакетче първо в яйцето, а след това хубаво отвсякъде го овалях в галета и изтупах излишното. Поставих ги в чиния , а нея сложих в камерата за 1 час.
Когато стана време за вечеря сипах олио в тигана и когато се сгорещи хубаво мазнината, намалих на средна степен котлона.
Пържих ги една по една, като първо ги потапях отново в разбитите яйца и след това слагах в тигана.Около минута....две са много, стане ли златисто обръщате от другата страна за минута..
Вадите готовия върху кухненска хартия, за да се отцеди мазнината от пърженето, сервирате и може да си го хапнете.
Наистина метода е лесен, провал заради разтичане на кашкавала няма и резултата ми хареса, ако  искате опитайте и вие.
Да Ви е сладко!
Това е линк към кулинарната група,където първи ще виждате новите рецепти  , може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като  КЛИКНЕТЕ  ТУК
Гответе с любов , хранете се вкусно и бъдете мноооого щастливи ! 💖

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.