петък, 5 януари 2018 г.

Перфектната Шоколадово-бисквитена торта

Перфектната "Шоколадово-бисквитена торта" за мен е това  ! ☺
Вкуснаааа да безкрай...лесна и бърза, докато се усетите и вече ще стяга в хладилника и красива , съблазнителна  , неустоима и не знам кой може да остане равнодушен към нея . 
А тази торта ми е и много, много мила,защото Димчо преди да се влюби в мене се влюби в нея ☺вярно в много по-семпъл вариант от този,който сега ви презентирам,но първото нещо ,което му сготвих естествено беше "Мусака " и десерта беше тази торта , така че повярвайте ми това е печеливша комбинация  и ако искате да спечелите някой заложете на нея без да се замисляте , изпробвана е и работи безотказно ! ☺❤
Продукти :
2 пакета бисквити"Закуска " от 290 гр. (едни бели и едни шоколадови)
2 пудинга " Премиум  Шоколад " на д-р Йоткер
100 гр.какао "Нескуик"
1 литър прясно мляко
14  с.л захар равни
100 гр. масло
1 шоколад "Милка" по избор за украса
Сварявате пудингите  по указанието отзад на опаковката ,а в млякото предварително слагате и захарта.
Когато крема е готов,дърпате от котлона и изсипвате вътре в тенджерата 100 гр." Нескуик"  и маслото  разбърквате да се разтопи  всичко хубаво и да стане хомогенна смес!  
Взимате тортената форма и подреждате един ред от белите бисквити , правете си снадки и заливате с горещия крем , аз не топя бисквитите  в мляко ,защото не е нужно ,отгоре редите от шоколадовите и пак заливате с крем и така докато ви свършат бисквитите и крема . Ако успеете оставете си 2-3 бисквити, които настържете на рендето и след като стегне тортата и махнете ринга да ги полепите отстрани за украса .
Сложете торта за 5-6 часа в хладилника, за да стегне хубаво,а най-добре за цяла нощ .  После махате ринга ,украсявате с настърганите бисквити страните ,  а отгоре с насъргания щоколад .
  Дано тази торта донесе късмет и на вас , но естествено пригответе я с много , много любов за любимите хора и тя ще ви донесе чаканото щастие ! 💖.
Това е линк към кулинарната група,където първи ще виждате новите рецепти  , може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като  КЛИКНЕТЕ  ТУК
Гответе с любов, хранете се вкусно и бъдете мноооого щастливи! 💖 





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.