четвъртък, 18 януари 2018 г.

Перфектен шоколадов крем с пудинг

Уникално вкусен "Шоколадов крем " !!!
Домашно приготвения крем е най-вкусния ,всички го знаем ,но когато бързаме и нямаме време всички прибягваме до нишестето и пудингите , което е вариант в забързаното ни ежедневие.  
Ще  ви споделя как да си направите такъв  перфектен "Шоколадов крем" с пудинг за има-няма 10  минути , вкуса му да бъде наситен , концентриран и шоколадов , а самото кремче да е пухкаво и когато хапнете от него , нежно да гали небцето ви ...! 
Единствено моля ,който не харесва  крем с пудинг или има резерви , просто да подминава нататък ,без да се чуди какво да философства,  вредно ли е или не ...няма да отговарям на подобни коментари ! 
Решението кой с какво ще се храни е право на личен избор и всеки го взима лично ,индивидуално и персонално ! 
Нишестето или пудинга обогатени с тази рецепта наистина трябва да бъдат опитани и ще останете очаровани и ако не знаете, че ядете пудинг,ама гаранция, че няма да направите разлика във вкуса с домашно приготвен крем . Повярвайте ми употребата  на  това кремче води до пристрастяване !  ☺
Продукти :

2 пудинга "Шоколад-премиум" на д-р Йоткер
1 л.прясно мляко
12 с.л.захар
100 гр.масло
100 гр.какао "Нескуик ^
150 мл.вода

Сипете прясното мляко заедно със захарта в тенджера и сложете да загрява на котлона ,а вие през това време в купичка разтворете пудингите заедно с водата, да стане гладка каша без бучици .
Когато млякото заври ,сипете разтворените пудинги и бъркайте интензивно няколко минути докато крема се сгъсти и махате от котлона .
В горещия крем веднага сложете маслото и какаото и бъркайте интензивно до пълна хомогеност, а след това налейте в чашки или купички . На снимките виждате колко излиза от тази доза , две големи чашки и една голяма купичка .
Приготвен по този начин пудинга наистина става божествено пухкав и спокойно може да се използа и за бисквитена торта, уникална се получава.
Това е линк към кулинарната група,където първи ще виждате новите рецепти  , може и вие да качвате ваши ястия и рецепти и да водим всякакви дискусии на кулинарни теми,така че заповядайте  в нея като  КЛИКНЕТЕ  ТУК

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.